Alles over afval afvoeren bij Logicwaste Barendrecht

We produceren allemaal per persoon ongeveer 490 kilogram afval per jaar. Dat is behoorlijk veel! Al dat afval laten we niet in ons huis, restaurant of bedrijfspand liggen. Dat moet worden afgevoerd. In de branche die dat verzorgt zijn vele bedrijven actief, waardoor er weinig wordt samengewerkt. De oplossing daarvoor is Logicwaste Barendrecht. We vertellen je graag hoe dat komt.

Wat is Logicwaste?

Omdat er dus zo veel verschillende bedrijven zijn die afval inzamelen, ontstond er de wens om die effectiever aan te pakken. Logicwaste Barendrecht is het resultaat van verscheidene samenwerkende zelfstandige afvalinzamelingsbedrijven die wat betreft de logistiek zijn gaan samenwerken. Met een flink aantal jaren gedeelde ervaring en expertise op het gebied van afvalinzameling, verwerking en recycling zorgen zij er voor dat het ophalen van afval effectiever gebeurd.

Hoe doet Logicwaste dat?

De partners van Logicwaste delen hun inzamelingsroutes met elkaar. Samen plannen zij dan welke partner het beste bij een specifieke klant het afval af kan halen. Zo wordt er minder gereden met de wagens, komt er nooit een andere wagen op dezelfde plek langs. Logicwaste selecteert dus altijd de meest efficiente partner voor iedere locatie en plant de routes dusdanig in dat hier geen overlap in zit.

Voordelen

De voordelen van deze werkwijze zijn vrij groot. Zo is er uiteraard de besparing op milieubelasting. Omdat er minder wagens rijden en geen dubbel werk wordt verricht biedt de werkwijze hoop voor de toekomst. Daar komt nog bij dat het de prijs voor het afhalen ten goede komt. De partners bij Logicwaste delen de werkzaamheden met elkaar en hoeven de prijs niet op te drijven om genoeg te verdienen.

Neem contact op

Zoekt u dus een oplossing voor het afhalen van uw afval? Neem dan contact op met Logicwaste, zij helpen u graag verder!