Alles wat je moet weten over Philips Hue

Philips Hue is een product van Philips waarmee je je huis op een mooie, slimme en creatieve manier kunt verlichten. Dat komt namelijk omdat ze veel meer mogelijkheden bieden dan normale lampen met een enkele schakelaar. We vertellen je in deze blog alles wat je moet weten over de Philips Hue lampen!

Hoe werkt het

De lampen van Philips Hue bedien je niet met een traditionele lichtschakelaar. Nee, je kunt ze bedienen met een handige afstandsbediening, je smartwatch, bewegingssensoren of je smartphone. Je zet ze dan niet alleen aan of uit, maar kunt ook allerlei kleuren en thema’s instellen. Het is zelfs mogelijk om ze met spraak te activeren. Handig toch?

Startersets

Met een Philips Hue starterset haal je niet alleen een paar lampen in huis, maar ook de Bridge. Dit is het communicatie onderdeel dat alle mooie functies mogelijk maakt. Zo kun je snel van start met de slimme verlichtingsopties van Philips Hue.

Losse lampen

Heb je wel al slimme Philips Hue verlichting en is de Bridge reeds geïnstalleerd? Kies dan voor losse lampen. Zo kun je jouw verlichting stukje bij beetje uitbreiden naar een complete slimme installatie.

Buitenlampen

De lampjes die binnen werken zijn meestal niet geschikt voor buiten. Maar het is wel heel leuk om de opties van Hue ook buiten in te zetten. Daarom zijn er ook Philips Hue buiten lampen. Zo wordt ook jouw tuin prachtig verlicht!

Hue en Google Home

Je kunt Hue koppelen aan Google Home en met de Google Assistant koppelen. Dit maakt het mogelijk om al jouw Hue lampen met je stem te besturen.

Alles over Hue

We hopen dat je na het lezen van deze blog helemaal op de hoogte bent van Philips Hue. Wil jij ook zulke toffe, slimme verlichting in en om je huis installeren? Ga dan op zoek naar een verkooppunt bij jou in de buurt!