Bloembakken van alle formaten en materialen vind je hier

Bij Sierbetononline.nl vind je bloembakken van veel stevige en mooie materialen. Daarmee voeg je direct een mooi stukje groen en kleur aan je tuin of terras toe, zonder te hoeven tuinieren. Er zijn bloembakken voor bloemen, struiken en zelfs voor bomen. Ook biedt het bedrijf bakken van groot formaat die geschikt zijn voor bedrijven of grote tuinen.

Waarom een bloembak?
Bloembakken zijn een ideale oplossing voor mensen zonder tuin. Ook als je een tegeltuin hebt, je planten vervoerbaar wilt houden en niet direct in de aarde wilt zetten komen bloembakken van pas. Ze houden de wortels van de plant mooi bij elkaar. Er zijn bloembakken in veel decoratieve en neutrale vormen, speciale modellen met ondersteuning voor klimplanten.

Natuurlijke bloembakken
Bij Sierbetononline.nl vind je bloembakken van uiteenlopende materialen. Hout en beton hebben een natuurlijke uitstraling. Houten bloembakken zijn gemaakt van een duurzame en weersbestendige houtsoort (zoals teak of steigerhout) en geven flair aan je tuin. Door het gewicht van deze materialen hebben de planten een stabiele basis en vallen niet snel om. Natuurstenen bakken zijn prachtig en duurzaam.

Kunststof bloembakken
Kunststof bakken hebben de voordelen dat ze stevig en flexibel zijn en niet verrotten of lijden onder algaanslag. Ze zijn vandalismebestendig en bieden een goede prijs/kwaliteitverhouding. EPS bloembakken zijn van een lichte kunststof, verwant aan polystyreen. Ze kunnen eenvoudig op maat gemaakt worden en zelfs naar keuze bedrukt. In deze bakken zit een vernuftig waterafvoersysteem verwerkt.

Een bloembak van Sierbetononline.nl is van uitstekende kwaliteit
Alle bloembakken van Sierbetononline.nl zijn uitvoerig getest op kwaliteit. Ze hebben een uitstekende afwatering, zijn vorstbestendig en kunnen in bijna iedere maat geleverd worden. Als je een grotere bestelling en/of als bedrijf bestelt, krijg je automatisch kortingen die tot 22% kunnen oplopen. Boven een bedrag van  € 375,- exclusief btw geldt er gratis verzending.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *