De meest populaire kantoorvloeren

Kantoorvloeren zijn er in allerlei soorten, maten, kleuren en materialen. In ieder kantoor ligt er wel iets anders onder uw voeten. Sommigen vinden de vloer niet zo belangrijk, maar de meesten zien in dat de vloer voor een groot deel de uitstraling van een pand aan de binnenkant bepaalt. Daar komt bij dat sommige vloeren nu eenmaal beter geschikt zijn voor een kantoor dan anderen. We hebben enkele van de meest populaire kantoorvloeren daarom voor u op een rijtje gezet.

Tapijt

Een klassieke en toch ook altijd goede keuze zijn de kantoorvloeren van tapijt. Een kantoorvloer van tapijt kan op twee manieren worden gelegd. In grote vierkante stukken, of in gehele rollen. Beide opties zien er in het eindresultaat vaak erg netjes uit. Het voordeel van tapijt is dat dit zacht aanvoelt en daardoor een fijne uitstraling geeft. Dit maakt tapijt tot een zeer populaire kantoorvloer.

Linoleum

Zeer gemakkelijk schoon te maken en daardoor erg geschikt voor een kantoor waar veel wordt rondgelopen. Wanneer onderzoeks- of productieruimten gecombineerd worden met kantoorplekken is dit vaak een ideale optie. Zo kan men zich gemakkelijk bewegen door het gehele pand en is het ook geen probleem om rollende kastjes of tafels te verplaatsen. Het onderhoud van linoleum is gemakkelijk en goedkoop waardoor deze vloeren vaak jaren mee gaan.

Laminaat

In het verleden waren er maar weinig kantoren met een laminaatvloer, maar tegenwoordig zien we dit steeds meer. Dat komt omdat laminaat dusdanig is doorontwikkeld dat er nu ook duurzame versies zijn die meer dan geschikt zijn voor een kantoor. Daarbij geeft laminaat vaak een luxe uitstraling, wat het tot een geschikte vloer maakt voor een chique kantoor.

Over smaak valt niet te twisten

Dit waren enkele zeer populaire kantoorvloeren. Misschien vindt u deze wel helemaal niet mooi, maar dat is helemaal niet erg. Kies wat u zelf mooi vindt, want over smaak valt niet te twisten.