De specialiteiten van Dak-Brouwer!

Het dakdekkersbedrijf Dak-Brouwer heeft jarenlange ervaring met alle dakdekkers werkzaamheden die u maar kunt bedenken. In een grote regio komt Dak-Brouwer bij klanten thuis om het dak weer piekfijn in orde te maken. Dak-Brouwer is een familiebedrijf en is trots op het vakwerk dat zij leveren. Meer dan terecht! Maar voor wat voor soorten werkzaamheden kunt u Dak-Brouwer nu inschakelen? We geven u daar hieronder meer informatie over!

Kantpan reparatie

Men weet vaak dat nokvorsten los kunnen gaan liggen omdat deze met een oude cementverbinding zijn gelegd. Dit geldt echter ook voor de kantpannen. Dat zijn de dakpannen aan de zijkanten van het dak, die het gehele dak mooi afsluiten. Voor een kantpan reparatie kunt u bij Dak-Brouwer zeker terecht.

Dakraam reparatie

Dakramen zijn prettig voor de lichtinval, maar soms hebben deze ramen mankementen. Als dakspecialist kan Dak-Brouwer ook uw dakramen repareren en zorgen dat deze weer goed werken. Zo krijgt u geen lekkages of water in huis maar kunt u nog altijd genieten van mooie lichtinval!

Inspectie

Voordat u weet wat er mis is met uw dak, moet dit eerst goed bekeken worden. Daarom voert Dak-Brouwer regelmatig inspecties uit op daken. Zo komt u er precies achter of er iets mis is en wat daar aan gedaan kan worden. Zelfs wanneer niets wordt gevonden is een inspectie nuttig, u weet dan dat uw dak er weer een tijdje tegenaan kan!

Vogelnesten verwijderen

Sommige daken zijn een paradijs voor vogels, die daaronder een droog plekje voor hun nestje vinden. Helaas kan een vogelnest ook schade opleveren aan uw dak. Daarom verwijdert Dak-Brouwer geregeld vogelnesten.

Veel mogelijkheden

Bovenstaande is slechts een greep uit de werkzaamheden en mogelijkheden die Dak-Brouwer biedt. Wanneer u dus werk aan uw dak wilt laten uitvoeren, twijfel dan niet om contact met hen op te nemen. Ze helpen u dan graag verder.