Een hout beton schutting kopen

Een tuin is pas compleet wanneer er een nette afscheiding of schutting omheen is geplaatst.

Dat bepaalt namelijk in grote mate de uitstraling van de tuin en zorgt er ook voor dat de privacy gewaarborgd wordt. Wat is dan een goede optie? Veel mensen kiezen voor een hout beton schutting. Dat heeft meerdere redenen. Deze schuttingen zijn stevig en duurzaam, maar ook vaak erg mooi. Over langere tijd bieden deze schuttingen dan ook vaak de beste prijs kwaliteit verhouding. Zo gaan ze minimaal tien jaar mee en zullen ze er meestal nog net zo bij staan als in de eerste week dat de schutting werd geplaatst.

Wat is een hout beton schutting precies

Simpel gezegd bestaan deze schuttingen uit precies de materialen die de naam al aangeeft. Hout en beton. Over het algemeen zijn de grote platen van hout, omdat dit een mooie en natuurlijke uitstraling meegeeft aan de tuin. Het blijft immers een schutting! Het beton komt dan terug in de palen. Wanneer er voor de palen beton wordt gebruikt in plaats van hout geeft dit niet alleen een mooi visueel effect, maar staat de schutting ook stukken steviger dan met houten palen. Tot slot wordt er onderop regelmatig gekozen voor een betonrand vanaf de grond, waarna de houten platen pas hoger beginnen. Dit zorgt wederom voor stevigheid en een mooi visueel effect.

Zelf plaatsen of laten plaatsen?

U kunt er voor kiezen om een hout beton schutting zelf te plaatsen. Dit zal, afhankelijk van uw tempo, vaak twee dagen werk kosten. Veel aanbieders plaatsen de schutting gratis voor u nadat u deze heeft aangeschaft. Het kan daarom voordeliger zijn om hier gebruik van te maken.

Een mooie schutting kopen

Wilt u ook een mooie hout beton schutting in uw tuin? Ga dan op zoek naar een aanbieder bij u in de buurt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *