VrijdagOnline biedt je een nieuw bedrijfslogo waarmee je gezien mag worden

Wellicht wil je je bedrijf voorzien van een zelf geknutseld logo, of interesseert het je niet echt. Een professioneel logo laten ontwerpen lijkt misschien overbodig. Daar vergis je je in. Het bedrijfslogo is één van de meest belangrijke marketingmiddelen van een onderneming. Het is het eerste wat de meeste klanten van je bedrijf zien en misschien het enige wat ze van je gaan onthouden. Om dan aan de slag te gaan met een logo dat, laten we eerlijk zijn, door een amateur is ontworpen? Het is onverstandig en kan serieuze impact op het slagen of falen van je nieuwe bedrijf hebben. Weet je zeker dat je dat risico wil lopen?

Bedrijfslogo’s laten ontwerpen door een expert
Er is een alternatief voor je: laat je bedrijfslogo maken door iemand die zich daarin gespecialiseerd heeft. De bekende web developer VrijdagOnline heeft specialisten in huis die een origineel, uniek en marketingtechnisch verantwoord logo voor je kunnen maken. Voor slechts €350,- krijg je drie verschillende professionele ontwerpen aangeboden. Daarvan mag je er één uitkiezen, die naar wens nog aangepast kan worden. Het logo en alle samenhangende bestanden komen uiteraard in jouw bezit. Nu kan je je bedrijf gegarandeerd een goede uitstraling en een geslaagde start geven.

Laat je nieuwe huisstijl ontwerpen door VrijdagOnline
Het is belangrijk dat de huisstijl van je bedrijf consistent, aangenaam om naar te kijken en toegespitst op je onderneming is. Huisstijl slaat op alle visuele aspecten van een bedrijf: lettertypes, kleurcombinaties, vormen en nog veel meer. Het ontwerpen van een volledige huisstijl die ook nog eens aan de genoemde voorwaarden voldoet is een grote klus. Laat dit bij voorkeur ook over aan een graphic designer die er verstand van heeft. Bij VrijdagOnline kan je een geheel nieuwe huisstijl laten ontwikkelen voor €600,-. Daar word jij dan de eigenaar van. Vanaf dat punt kan je facturen, flyers en visitekaartjes laten drukken in een stijl waarvan je weet dat het goed zit.

Een gedachte over “VrijdagOnline biedt je een nieuw bedrijfslogo waarmee je gezien mag worden”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *