Op zoek naar een partner voor groene aanbesteding?

Als je een groenproject wilt realiseren, kies dan voor een expert op het gebied van groenvoorziening BTL Advies is een ervaren partner op het gebied van groenprojecten, die al voor vele gemeenten en particulieren nieuwe locaties van A tot Z heeft ingericht. Jouw groene aanbesteding is bij BTL in goede handen.

Planning van begin tot eind
Een geschikte partner op het gebied van groenvoorziening maakt voor elk project een planning vanaf het begin. Je wensen worden tot in detail met je overlegd, de locatie wordt geïnventariseerd, en de doelen van het project worden geformuleerd en concreet gemaakt. Dit leidt tot een ontwerpvisie, die ook een toekomstbeeld geeft van het uitgevoerde project. De volgende stap is het vormgeven en technisch uitwerken van het project tot een werkplan. Bij alle stappen staat het verduurzamen van de locatie voorop. Zo wordt er nauwkeurig nagegaan of de groeiplekken van de nieuwe aanplanting toekomstbestendig zijn, zodat de locatie na verloop van jaren steeds mooier en waardevoller wordt.

Uitvoering met ondersteuning van een groene expert
Het resultaat van de voorbereiding is een concreet, praktisch uitvoerbaar plan waarmee het volledige project uitgevoerd kan worden. De adviseurs van BTL kunnen het project begeleiden en advies geven over de modernste en meest milieuvriendelijke werkwijze. De medewerkers van BTL kunnen (een deel van) het project op zich nemen, als er geen sprake is van een eerdere aanbesteding. Dan ben je verzekerd van de expertise van zeer ervaren groenmedewerkers. Met hun inzet bereikt jouw groenproject gegarandeerd een overtreffend niveau.

Onderhoud en nazorg
Investering in groene projecten moet lonen. De specialisten van BTL kunnen je project verzorgen en onderhouden. Hierbij zorgen ze voor de bemesting, snoei en ziektebeheersing van de beplanting. Door dit onderhoud levert je investering gegarandeerd toegevoegde waarde aan de omgeving op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *