Wat voorraadoptimalisatie voor jou kan betekenen

Het beheer van de voorraad van je webshop gaat op het moment wellicht nog met de hand. Je zorgt zelf dat er ingekocht wordt op basis van je eigen kennis. Dit kan echter soms wel eens misgaan zodat je teveel of te weinig voorraad in je magazijn hebt. Dat kan erg vervelend zijn en ook zorgen voor een groter verlies of kleinere winst. Dit is iets wat je natuurlijk niet wilt hebben als eigenaar van een webshop. Om deze problemen op te lossen kun je gaan werken met de beste voorraadoptimalisatie software: Optiply. In dit artikel lees je alles over deze software en wat het kan betekenen voor jouw webshop. Lees dus snel verder.

Beheer je vooraad met Optiply

Optiply kan jouw voorraden volledig automatisch optimaliseren en maakt 80% van je inkoopproces daarmee geautomatiseerd. Optiply ontwikkelt een inkoopstrategie die is gebaseerd op interne en externe data. De verkoop van alle individuele producten wordt voorspeld door het programma. Je kunt op elk moment inzien hoeveel je moet inkopen van een specifiek product voor welk magazijn dan ook.

De voordelen van Optiply

Door deze optimalisatie weet je altijd dat je de juiste hoeveelheden van je producten op voorraad hebt. Je hoeft je klanten dus nooit meer nee te verkopen en je zit achteraf ook niet met een overschot aan producten. Hiermee kun je meer winst genereren voor je webshop. Dat is natuurlijk een groot voordeel.

Het resultaat van voorraadoptimalisatie

Werken met Optiply zorgt gemiddeld voor een besparing van 30% op de voorraad en kan er 10% meer winst behaald worden. Via de website van Optiply vind je een besparingstool waar je precies voor jouw situatie kan zien wat jij kunt gaan besparen. Ga dus snel naar de website voor deze tool en meer informatie over het programma.